SALMA BRG

SALMA har fått en ny familjemedlem – Salmaburgaren!
En laxburgare som passar perfekt som en måltid året om. Precis som med SALMA loinen så behöver du inte frysa laxen innan du lägger den på grillen eller i stekpannan.

Givetvis är vår nyhet av samma premium kvalité som resterade produktsortiment från SALMA!

Salma Half Loin 300x110_til Isidor

SALMA BRG är en laxburgare som består av Salmalax skuret i mindre bitar och lite salt. Saltet binder vätska och göra att burgaren håller ihop.

Det är en unik produkt som passar perfekt till sommarens grillkvällar men också till dagar där man hellre önskar matlagning framför spisen. Salmaburgaren säljs i en förpackning innehållande 2 st. burgare (130 gram/st.). Produkten produceras och vackumeras på samma sätt som SALMA loinen.

– SALMA BRG är en produkt som vi utvecklat under lång tid och som vi är stolta över att äntligen få lansera på marknaden. Kvalitén är utmärkt, vilket gör det superlätt att tillaga en perfekt laxburgare, säger Christine Okkenhaug Monsen, Marknadschef i SALMA.

Tips för tillagning vid stekning:

Ta burgaren direkt ut ur kylskåpet och stek den på medelvärme, max 2 min per sida.

Låt den vila i 2 min innan servering.

 

Tips för tillagning på grillen:

Ta burgaren direkt ut ur kylskåpet, pensla den med lite neutral olja och grilla den sedan på hög värme, ca 2 min på ena sidan och ½ min på andra.

Låt den vila i 2 min innan servering.