Laxburgare i världsklass

En saftig laxburgare är alltid ett bra val om det är till en snabb vardagsmiddag, mellanmål till helgen eller på grillen. SALMA burgare är gjord av 100 % ren SALMA som är skuren i bitar. Resultatet blir en mer saftig och «chunky» laxburgare som är klar till stekning.
Det bästa av allt är att den bara behöver stekas 1-2 minuter i pannan eller på grillen och så ett par minuters vila, – och vips har du en burgare i världsklass.

Nyhet! SALMA® Burgare Peppar & Lime

salma burgare peppar & lime

Vi utvidgar SALMA burgarfamiljen och lanserar nu en helt ny burgare – SALMA Burgare Peppar & Lime. Produktet är gjord av ren SALMA som vår original SALMA burgare, men vi har smaksatt burgaren med smak av peppar och lime. Smakerna komplementerar den unika färska SALMA smaken på ett balanserat sätt och gör fiskburgaren färdigkryddad och klar till stekning. Garanterat en ny favorit, både hos de stora och små i familjen!

Nyheten kan du köpa hos Coop, Hemköp och vissa ICA butiker.

Under har vi samlat våra bästa recept med SALMA laxburgare. Recepten kan lagas med både vår original SALMA Burgare och vår helt nya SALMA Burgare Peppar & Lime