Välkommen till vår nya hemsida

SALMA har genomgått en totalrenovering, nu återlanserar vi hemsidan med nytt och inspirerande innehåll.

Salma nettside

– Vi är stolta och glada över att äntligen kunna presentera vår nya hemsida, som riktar sig till alla som älskar god mat. SALMA.se skall vara en spännande och levande plattform, där vi vill inspirera och engagera med goda recept och ständigt nytt innehåll, säger Christine Okkenhaug Monsen, marknadschef på SALMA.

FullSizeRender (12)
Christine Okkenhaug Monsen, Marknadschef på SALMA

Recept för alla tillfällen

På SALMA.se hittar du inspirerande recept för alla tillfällen, spännande artiklar, SALMAS unika historia samt matlagningstips som visar hur du steker, porsjerer och ugnsbakar din SALMA perfekt.  Dessutom hittar du recept av matbloggare och våra SALMA-ambassadörer, däribland Fredrik Eriksson.

– På hemsidan vill vi överraska med både nya smaker och ovanliga kombinationer, dock alltid med fokus på att det skall gå smidigt att laga en måltid i en hektisk vardag. Det är lätt att lyckas i köket med SALMA, och vi vet att många barn älskar vår lax. Att vi därmed bidrar till att få fler människor att äta hälsosamt och bra fisk tycker vi är bra, säger Okkenhaug Monsen.

28_Salma-Tine_salat-i-glass_2-700x467
2. Carpaccio
20. Laksepizza

Öppenhet

– SALMA har varit på den svenska marknaden sedan 2009, även om vi fortfarande är relativt unga, har vi fått många trogna konsumenter. Dagens konsumenter har aldrig varit mer bekymrade med kvaliteten på den mat de äter och var deras mat kommer ifrån, och det måste också vi relatera till. I utvecklingen av hemsidan, har det därför varit viktigt för oss att berätta SALMAS historia och vara öppna om vår unika produktionsprocess, säger Christine Okkenhaug Monsen.