Grattis Anton, Lida och Jeanette!

Stort tack till alla som deltog i vår tävling, vi har mottagit många fina bidrag!
Här kommer de 3 vinnande motiveringarna som vi fastnade lite extra för:

Anton Holmstrand – ”När en står i begrepp att imponera på middagsgäster med något som inte är för tungt för magen, väljer man helt enkelt Salmalaxen,
den är ju så sensationellt flexibel i det att tillagningsvarianterna tillåter en att våga, utmana och njuta på ett snabbt och enkelt sätt.
Varför jag ska vinna? Jo, just för att jag älskar Salmalaxen. Den är kaxig i de svenska matvarudiskarna, den är fiskavdelningens punk. Ett gott och bra koncept i grund och botten!”

Lida Admantius – ”Enklaste och godaste sättet att få toppkvalitet i hemmet utan att behöva åka och fiska själv! Sushi har aldrig varit lättare att fixa!”

Jeanette Lindberg – ”Att äta Salmalax är som att njuta den bästa champagne. Vetskapen om att laxen är fri från antibiotika och hur varsamt ni hanterat den gör den ännu mer speciell. Min dotter har introducerat Salmalaxen för mig och för många av sina vänner. Hon är en riktig Salma-ambassadör. Trots att hon är student, så är hon beredd att betala lite mer för att få äta lax av högsta kvalitet. Det vore så roligt att få vinna, för då skulle jag dela priset med min dotter.”

Stort grattis Anton, Lida och Jeanette!

 

Vinstfrågan – Måste Salmalaxen frysas innan man äter den rå?

Rätt svar: Nej

Ett oöppnad paket SALMA kan ätas rå under hela hållbarhetstiden. En viktig förutsättning är dock att SALMA förvaras i kylskåpstemperatur. Kombinationen av höga kvalitetskrav på råvaran och strikta hygienkrav under produktionen garanterar toppkvalitet under hela hållbarhetstiden.

Vinst: 2 SALMA hel loin & Sashimikniv från Global (Totalt värde på ca. 2000kr)

Tips

Hade du ej turen att vinna denna gång? Håll utkik här på vår hemsida & våra sociala medier för att inte missa chansen vid nästa tävlingstillfälle!