Äntligen är väntan över! Vi lanserar en ny SALMA® Loin-portfölj.

SALMA® Loin är nu tillbaka på butikshyllorna i en ny, förbättrad version. Det är fortfarande hyperfärsk laxrygg utan skinn och ben, men vi har gjort förbättringar som tar produkterna till nya höjder.

Så vad är nytt?

Nytt och bättre snitt

Vi har anpassat snittet på SALMA® Loin så att alla bitar får en fin och jämn tjocklek. Detta gör det mycket lättare för dig att lyckas med SALMA® oavsett om du vill skära släta sashimiskivor eller vill ha det perfekta stek- eller ugnresultatet

Nya produktstorlekar

Två nya varierande viktprodukter och två nya fasta vikter. Produktens vikt kommer att vara tydligt markerad på framsidan av produktförpackningen så att du enkelt kan hitta den perfekta biten för dina behov.
Alla produkter är lika lämpliga för råbruk som för värmebehandling.

Utan brunmuskel

Den rödbruna randen man ser längs laxfilén är det som kallas brun muskel. Bruna muskler är en naturlig del av laxen, men vi vet att våra konsumenter ofta föredrar ländrygg utan bruna muskler. Vi har lyssnat - våra SALMA® ländprodukter kommer nu utan bruna muskler.

SALMA® Loin i en "ny design"

Vår nya förpackning och design speglar den stolthet vi har över vår underbara SALMA®-råvara. Och eftersom förpackningen är transparent kan du som konsument se exakt vad du köper.

Oavsett om du ska njuta av SALMA® rå, ugnsbakad eller kanske grillad så har vi recept som passar alla tillfällen. Kolla in våra recept och låt dig inspireras här!