I början av maj lanserar vi en helt ny portfölj med vår unika lax loin av sashimikvalitet.

SALMA® Loin kommer fortfarande att vara den hyperfräscha skinn- och benfria laxryggen som du känner till, men vi har gjort justeringar som tar produkterna till nya höjder. Nedan ger vi dig ett smakprov på vad du kan se fram emot.

SALM
SALMA loin variabel - ny design och förpackning


Nytt och bättre snitt

Vi har anpassat snittet på SALMA® Loin så att alla bitar får en fin och jämn tjocklek. Detta gör det mycket lättare för dig att lyckas med SALMA® oavsett om du vill skära släta sashimiskivor eller vill ha det perfekta stek- eller ugnresultatet

Nya produktstorlekar

Två nya varierande viktprodukter och två nya fasta vikter. Produktens vikt kommer att vara tydligt markerad på framsidan av produktförpackningen så att du enkelt kan hitta den perfekta biten för dina behov.
Alla produkter är lika lämpliga för råbruk som för värmebehandling.

Utan brunmuskel

Den rödbruna randen man ser längs laxfilén är det som kallas brun muskel. Bruna muskler är en naturlig del av laxen, men vi vet att våra konsumenter ofta föredrar ländrygg utan bruna muskler. Vi har lyssnat - våra SALMA® ländprodukter kommer nu utan bruna muskler.

SALMA® Loin i en "ny design"

Vår nya förpackning och design speglar den stolthet vi har över vår underbara SALMA®-råvara. Och eftersom förpackningen är transparent kan du som konsument se exakt vad du köper.

SALMA® Loin 180g

Vi räknar ner dagarna och kan inte vänta med att få servera er lax i världsklass igen!