Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
SALMA SMOKED med rödbetor, chèvre och mandel
40 min
Avancerad
Lunch
SALMA SMOKED med rödbetor, chèvre och mandel
Detta recept har fått 0 stjärnor
(Baserat på
0
värderingar)
Antal portioner
4
Ingredienser
2
st SALMA SMOKED
8
rödbetor
500
g broccoli
Romanesco eller blomkål
6
smålök
2
dl mandlar
50
g smör
150
g chèvre
En knippe färsk timjan
2
msk honung
Olivolja
Så här gör du
Sätt ugnen på 220 grader.
Skala grönsakerna och smålöken. Dela rödbetor i stora båtar och broccolinin i stjälkar.
Lägg alla grönsaker i en ugnssäker form, fördela smör och hackade mandlar över. Krydda med salt och peppar.
Ugnsstek grönsakerna i 20 minuter, lägg sedan på laxen och lägg in allt i ugnen i ytterligare 5 minuter.
Andra recept du kanske gillar
Enkel
30 min
Enkel förrätt med lax och avokado
Enkel
20 min
Grovt knäckebröd med mjukost och senapsmarinerad SALMA®
Avancerad
45 min
SALMA serverat på rösti med romkräm och gräslök
Enkel
15 min
SALMA snittar med pepparrot och gräslök
Enkel
15 min
SALMA® SMOKED med pepparotskräm och dill
Enkel
15 min
SALMA SMOKED med äpple, fänkål och parmesan
Avancerad
40 min
SALMA SMOKED med rödbetor, chèvre och mandel
Enkel
30 min
Tartar
Enkel
15 min
SALMA Rolles
Enkel
15 min
Laxfat med kapris och citron
Se alla recept