Chilimarinerad SALMA i salladsskål och nachochips
Det här är den perfekta rätten för dig som vill ha fräsch och smakrik mat. Att servera SALMA i skålar av salladsblad och på nachochips är lika fint som gott och ger en lagom, härlig mättnadskänsla.

Ingredienser för 4 port
- 500 g SALMA
- 2 vitlöksklyftor
- 1 chili
- 1 lime
- 2 salladslök
- 2 msk soja
- 1 msk olivolja
- 1 avokado
- 12 blad gemsallad (Baby romansallad)
- 1 påse nachochips
Gör så här:
- Tärna laxen i bitar stora som sockerbitar. Hacka vitlök och chili. Riv limeskalet, skär ner sallads- löken.
- Vänd grönsakerna med soja och olivolja, tillsätt laxen och blanda allt försiktigt. Smaka av med salt och låt stå i tio minuter.
- Skär avokadon i bitar och vänd ner den försiktigt. Servera på salladsbladen och på nachochips.