SALMA med pepparotskräm
Ute efter en snabb och nyttig middagsrätt? SALMA med pepparotskräm innehåller massor av hälsosamma fetter och proteiner. Serveras gärna med potatis till.

Ingredienser för 4 port:
- 1 SALMA hel loin
- 1 citron
- Pepparrot på tub
- 2,5 dl kesella
- Sockerärtor
- Salt och en nypa socker
- Färskpotatis
Gör så här:
- Droppa citronsaft över fisken och smaksätt med salt, låt den ligga i 3-4 minuter.
- Skölj sockerärtorna och strimla de på längden, lägg de i kallvatten så de blir krispiga.
- Dela loinen i portionsbitar och ångkoka fisken i ca. 5-6 minuter under lock. Behåll gärna kärnan rå.
- Medan fisken ångkokas, blanda pepparoten med kesella till önskad styrka och smaksätt med salt och en nypa socker.
- Lägg fisken tillsammans med sockerärtorna på ett fat, droppa över lite citronsaft.
- Serveras med en generös skål med pepparotskräm och färskpotatis.