Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
Grillad SALMA® med fänkål- och limerubb
30 min
Medel
Lunch
Grillad SALMA® med fänkål- och limerubb
Detta recept har fått 0 stjärnor
(Baserat på
0
värderingar)
Antal portioner
4
Ingredienser
1
SALMA® hel loin
2
msk olivolja
2
tsk fänkålsfrön
2
Skal från lime
1
tsk hel svartpeppar
1
knippe sparris
1
paket halloumi
250
g broccolini eller 1 broccoli
1
dl aioli eller majonnäs
2
msk limesaft
Så här gör du
Gnid in laxen i olivolja.
Mortla fänkålsfrön, limeskal och svartpeppar grovt. Gnid sedan in blandningen på laxens ovansida. Grilla fisken hel i grillpanna ca. 3-4 min på vardera sida. Vänd den försiktigt med en stekspade.
Skiva halloumi och dela upp broccoli på längden i stora skivor. Önskar du att använda broccolini så kan du behålla dom hela.
Stek osten på hög värme med lite olja i ca. 1 min på vardera sida. Håll den varm i folie. Stek eller grilla broccoli och sparris i ca. 5 min.
Blanda samman aioli eller majonnäs med limesaft.
Andra recept du kanske gillar
Enkel
20 min
Laxtacos med hemlagad tacokrydda
Enkel
15 min
Blinier med lax
Enkel
30 min
Laxcarpaccio passionsfruktsås
Medel
40 min
Ugnsbakad SALMA® med Teriyaki Glaze
Enkel
20 min
Snabb wok med SALMA®lax och grönsaker
Enkel
SALMA® Tataki
Enkel
30 min
Sashimisallad med picklad rödlök
Enkel
45 min
Teriyaki SALMA® med gurksallad
Medel
30 min
Grillad SALMA® med chimichurri
Medel
1 h
SALMA® med teriyaki glaze och mangosallad
Se alla recept