Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
Rustik SALMA på grönsaksbädd
30 min
Medel
Lunch
Rustik SALMA på grönsaksbädd
Detta recept har fått 0 stjärnor
(Baserat på
0
värderingar)
Antal portioner
4
Ingredienser
600
g SALMA
salt-/sockerblandning
4
msk dill, finhackad
nymalen peppar
Grillade stekta grönsaker
1
rödlök
1
paprika
1
purjolök
300
g squash
200
g körsbärstomater
1
näve rucolasallad
salt och peppar
Dressing
2
msk dijonsenap
2
msk vitvinsvinäger
4
msk vatten
1
msk olivolja
1
tsk salt
nymalen peppar
3
msk kapris i lake
Så här gör du
Skär SALMAn i portionsbitar. Blanda socker och salt (lika mycket av varje). Strö över och under fiskbitarna. Finhacka dill och strö över. Peppra varje bit och låt stå och dra i ca 15 minuter
Placera SALMA-bitarna i ett halster som penslats med olja och lägg på grillen. Grilla så att den får fin färg på varje sida och stek sedan på svagare värme tills fiskbitarna fått en rosa kärna.
Grillade stekta grönsaker
Rengör löken och skär den i tunna klyftor. Strimla paprikan, skär squashen i stavar och purjolöken i bitar. Grilla grönsakerna i en ugnsform på grillen eller i vanlig ugn. Häll i lite olja och 1-2 msk smör. Blanda i tomater och rucola och smaka av med salt och peppar.
Dressing
Blanda ingredienserna till dressingen
Andra recept du kanske gillar
Enkel
20 min
Laxtacos med hemlagad tacokrydda
Enkel
15 min
Blinier med lax
Enkel
30 min
Laxcarpaccio passionsfruktsås
Medel
40 min
Ugnsbakad SALMA® med Teriyaki Glaze
Enkel
20 min
Snabb wok med SALMA®lax och grönsaker
Enkel
SALMA® Tataki
Enkel
30 min
Sashimisallad med picklad rödlök
Enkel
45 min
Teriyaki SALMA® med gurksallad
Medel
30 min
Grillad SALMA® med chimichurri
Medel
1 h
SALMA® med teriyaki glaze och mangosallad
Se alla recept