Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
SALMA SMOKED med äpple, fänkål och parmesan
15 min
Enkel
Smårätt
SALMA SMOKED med äpple, fänkål och parmesan
Detta recept har fått 3.75 stjärnor
(Baserat på
4
värderingar)
Antal portioner
4
Ingredienser
300
g SALMA SMOKED
2
fänkål
4
äpplen, beroende på storlek
2
dl pumpakärnor
100
g parmesan
Färsk timjan
Svartpeppar
Olivolja
Så här gör du
Skiva fänkålen i tunna skivor med mandolin eller en osthyvel. Lägg fänkålsskivorna i kallt vatten så böjer de sig vackert. Skiva äpplena i tunna skivor. Fördela ut skivorna av fänkål och äpple på ett fat.
Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna.
Skiva SALMA SMOKED i mindre bitar och fördela dem ut över fatet. Strö över pumpakärnorna, hyvlad parmesan och peppar.
Andra recept du kanske gillar
Enkel
30 min
Enkel förrätt med lax och avokado
Enkel
20 min
Grovt knäckebröd med mjukost och senapsmarinerad SALMA®
Avancerad
45 min
SALMA serverat på rösti med romkräm och gräslök
Enkel
15 min
SALMA snittar med pepparrot och gräslök
Enkel
15 min
SALMA® SMOKED med pepparotskräm och dill
Enkel
15 min
SALMA SMOKED med äpple, fänkål och parmesan
Avancerad
40 min
SALMA SMOKED med rödbetor, chèvre och mandel
Enkel
30 min
Tartar
Enkel
15 min
SALMA Rolles
Enkel
15 min
Laxfat med kapris och citron
Se alla recept