Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
Sashimi med nötsmör och rosenkål
15 min
Enkel
Lunch
Sashimi med nötsmör och rosenkål
Detta recept har fått 5 stjärnor
(Baserat på
1
värderingar)
Antal portioner
4
Ingredienser
400
g SALMA
2
msk olja
200
g rosenkål
100
g smör
1
dl hasselötter
2
msk Kikkoman soja
Så här gör du
Skiva SALMA i tunna skivor och lägg på ett serveringsfat.
Dela eller strimla rosenkålen. Grov haka nötterna.
Smält smöret i en panna med nötterna. Tillsätt soja och rosenkål när smöret blivit gyllenbrunt. Stek någon minut tills rosenkålen blivit mjuk. Dandera SALMA skivorna med nötsmöret med rosenkålen.
Andra recept du kanske gillar
Enkel
20 min
Laxtacos med hemlagad tacokrydda
Enkel
15 min
Blinier med lax
Enkel
30 min
Laxcarpaccio passionsfruktsås
Medel
40 min
Ugnsbakad SALMA® med Teriyaki Glaze
Enkel
20 min
Snabb wok med SALMA®lax och grönsaker
Enkel
SALMA® Tataki
Enkel
30 min
Sashimisallad med picklad rödlök
Enkel
45 min
Teriyaki SALMA® med gurksallad
Medel
30 min
Grillad SALMA® med chimichurri
Medel
1 h
SALMA® med teriyaki glaze och mangosallad
Se alla recept