Måltider i världsklass.
MENY
STÄNG
Recept
Matlagningstips
Produkter
Frågor och svar
Om oss
Aktuellt
Kontakta oss
Sök
Hem
Recept
Sashimisallad med ponzusås
20 min
Enkel
Lunch
Sashimisallad med ponzusås
Detta recept har fått 4.333 stjärnor
(Baserat på
6
värderingar)
Antal portioner
4
Ingredienser
400
g SALMA®
2
bägare SALMA® Ponzu
100
g bladsallad
1
gurka
1
mango
1
lime
Så här gör du
Skär gurka, avokado, lime och laxen i skivor. Skär mango i tärningar eller använd en melonkulesked för att göra mangokulor.
Fördela bladsalladen på ett stort fat och toppa med gurka, avokado, mango och laxen.
Lägg limeskivor på kanten av fatet och häll lite ponzusås över laxskivorna för servering. Servera med mer ponzusås vid sidan av.
Andra recept du kanske gillar
Enkel
20 min
Laxtacos med hemlagad tacokrydda
Enkel
15 min
Blinier med lax
Enkel
30 min
Laxcarpaccio passionsfruktsås
Enkel
SALMA® Tataki
Enkel
30 min
Sashimisallad med picklad rödlök
Enkel
45 min
Teriyaki SALMA® med gurksallad
Medel
30 min
Grillad SALMA® med chimichurri
Medel
1 h
SALMA® med teriyaki glaze och mangosallad
Enkel
20 min
Sashimisallad med ponzusås
Enkel
Carpaccio med ponzusås
Se alla recept